Betalen bij TankEasy is erg eenvoudig. Het is wel van belang dat je nauwkeurig de instructies op het beeldscherm uitvoert.

De TankEasy stations zijn onbemand, je kunt er betalen met een bankpas, DCB EnergyCard of andere tankpassen. Onze betaalautomaten zijn natuurlijk goed beveiligd, voldoen aan de gestelde veiligheidseisen en zijn gecertificeerd. Onze betaalautomaten zijn tevens, zichtbaar en onzichtbaar, extra beveiligd tegen invloeden van buitenaf.

Wij doen er alles aan om je veilig te laten tanken. De stations zijn voorzien van goede verlichting, camerabewaking, noodstop, brandblusapparatuur, branddetectoren, vloeistofdichte bestrating etc. Onze schoonmaakploeg zorgt er voor dat de stations schoon zijn en blijven.

Bij onraad of calamiteit 24/7:           0181-692197

Naast onze DCB EnergyCard kun je bij onze stations vaak ook terecht met een DKV, UTA, Multi TankCard en andere tankpassen. Op onze TruckEasy locaties is betalen met Pin en Creditcard niet mogelijk.

Zeker weten of je met je tankpas bij ons kunt tanken? Informeer bij de kaartuitgever of bel ons even op 0181-692111. Wij vertellen het je graag.